κυπαρισσια δωματια SECRETS

κυπαρισσια δωματια Secrets

κυπαρισσια δωματια Secrets

Blog Article

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και έχουν καλό φωτισμό και αερισμό. Κάθε ένα έχει δική του βεράντα που προσφέρει πανέμορφη θέα στον κήπο και τη θάλασσα. Υπάρχουν Δίκλινα και Τρίκλινα ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση.

Η Μεγάλη Άμμος βρίσκεται, όπως και η φυσική συνέχειά της, η Μικρή Άμμος, στην Παραλία –το κομμάτι του Κυπαρισσιού που λέγεται Παραλία.

Οι συνεργάτες μας θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας ώστε το ταξίδι σας να κυλήσει ομαλά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στις παροχές του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν η πισίνα με θαλασσινό νερό, το γυμναστήριο, το μπαρ, το εστιατόριο, παιδική χαρά, πινγκ πονγκ, κήπος και πάρκινγκ

Στην Κουρούτα, υπάρχουν μαγαζιά που έχει κόσμο το βράδυ, ομπρέλλες, καφετέριες και γενικά κίνηση. Το ίδιο συμβαίνει και στο Κατάκολο. Ειναι λιμάνι, έχει μαγαζιά και κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Κυπαρισσία είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νομού, μετά την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη. Είναι χωρισμένη στην Άνω και την Κάτω Πόλη.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία ίσως είναι ενδιαφέροντα για εσάς:

Θαυμάστε από ψηλά τη θέα στον Κυπαρισσιακό Κόλπο και στη μεσσηνιακή γη και δείτε τη συλλογή από ιστορικά αντικείμενα στο κειμηλιοφυλάκιο της μονής.

Αν και το κυπαρίσσι more info είναι ανθεκτικό στην έλλειψη νερού, τον πρώτο χρόνο φύτευσης του δέντρου θα χρειαστεί τακτικό πλούσιο πότισμα μία φορά την εβδομάδα για να αναπτυχθούν οι ρίζες του.

Στην Κυπαρισσία, λατρευόταν τότε πλην του Απόλλωνος και η θεά της σοφίας, η Αθηνά. Η λατρευόμενη μάλιστα στην Κυπαρισσία Αθηνά, είχε και την επωνυμία «Κυπάρισσος» ή «Κυπαρίσσια» Αθηνά, της οποίας μάλιστα ο ναός βρισκόταν στη θέση του σημερινού ναού της Αγίας Τριάδας (λέγεται ότι η Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού στηρίζεται πάνω στα απομεινάρια μιας κολόνας του αρχαίου).

Αρχή παραθύρου διαλόγου Επαληθευμένα σχόλια από αληθινούς επισκέπτες.

Ο ατμοσφαιρικός αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς, με τους θολωτούς τάφους του, προσφέρει συν τοις άλλοις και φαντασμαγορική θέα στο φαράγγι της Νέδας.

Στην κωμόπολη λειτουργούν τραπεζικά υποκαταστήματα, ταχυδρομείο, διάφορα ιατρεία, Κέντρο Υγείας, δημοτικά σχολεία, καθώς και Γυμνάσιο και Λύκειο.

Στη βρύση αυτή οι γυναίκες της περασμένης εποχής έπαιρναν νερό και έπλεναν τα ρούχα και τα χαλιά τους.

Report this page